Enkel Robot Automation är vår filosofi och nyckelordet i de produkter och lösningar som vi på TDRi Robotics levererar.
Med mer än 40års erfarenhet inom robot industrin har vi sett många bra och enkla lösningar som fungerar bra och som är högt uppskattade av användarna. Vi har även sett motsattsen med väldigt komplexa system som är svåra att hantera med låg tillgänglighet och som en följd av detta låg produktivitet. 
Vad vi gör på TDRi är att sätt kundens bas behov i fokus och utifrån det ta fram produkter och lösningar. Detta jobb görs i sammråd med kunden, efter som att det är du som kan din process bäst. Detta ger i slutändan en produkt som fungera bra. Är enkel att använda och underhålla. Nyckeln till detta är att baser lösningarna på existerande och välbeprövad teknik.
Genom att sammarbeta med kompetenta partners för att ta fram våra produkter kan vi hålla kostnaderna låga. Detta medför även att vi kan hålla priserna ut till dig som kund på en attraktiv nivå. Vi utför alltid slutmontage och testning av våra produkter med vår egen rutinerade personal. På det viset så kan vi garantera den bästa kvaliteten.
Om du har behov av att skräddarsy våra produkter för att passa dina ändamål så kan vi självklart hjälpa er med det.
Finns det behov för igångkörnings och programerings hälp  så kan vi hjälpa er med det.
Vi kan även erbjuda djupare utbildning på systemen vi levererar.
Hör av er till oss med era behov så ser vi vad vi tillsammans kan ta fram .
TDRi Robotics är det moderna automations bolaget med lång erfarenhet som ger dig en välfungerande lösning.  Målet är att öka din produktivitet och hjälpa dig ligga steget före. 

Team TDRi Robotics